HRANA NU BOMBE - OCTOMBRIE 2009

In vederea organizarii unei actiuni in jurul datei de 4 Octombrie 2009, oricine este interesat e invitat sa vina cu idei, propuneri, sugestii. Va exista o intalnire premergatoare actiunii la care sunt asteptati toti cei ce vor sa se implice, pentru a discuta organizarea si construirea Hrana nu Bombe. Toate discutiile vor functiona pe baza de consens. Data intalnirii poate fi sugerata si prin intermediul acestui blog, data finala urmand a fi postata ulterior intr-un post separat.

7 comentarii:

  1. cei care considera ca noi ne adunam pur si simplu sa hranim saracii si vin cu atitudinea de "ce-i cu atata anticapitalism" pot sa se care in fata unei biserici, cu tot cu mancarea lor. le-ar sta mai bine acolo. De asemenea, cei care vin cu COLA sau HEPI MILURI sunt rugati sa se care de tot, pentru totdeauna si sa nu mai auzim de ei niciodata.

    FARA DUMNEZEI! FARA STAPANI! VIVA ANARHIA!

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai probabil actiunea o sa fie pe 4 octombrie ( cand se intoarce uizal) :)) pan acum s-au anuntat doar adeea si bogdan ca vin...mai asteptam lume!

    RăspundețiȘtergere
  3. si cozma o zis ca vine :P

    PS: o sa fie o intalnire inainte de actiune, cu toti cei care s-au anuntat ca vin, ca sa vedem cum organizam treaba in asa fel incat opinia fiecaruia sa fie luata in seama.

    RăspundețiȘtergere
  4. umm.. duminica dimineata [4 oct] abia ajung in tara, in iasi ajung in jur de ora 9 seara deci mi-ar veni f greu sa particip. oricand dupa data de 4 ar fi grozav. plus ca as vrea sa am timp sa gatesc. tinem legatura.

    RăspundețiȘtergere
  5. uf imi cer scuze ca fac mofturi :-S

    RăspundețiȘtergere
  6. atunci poti veni si data viitoare in noiembrie. pe 4 e deja duminica, daca mai amanam cu o saptamana facem la jumatatea lunii aproape si nah...si asa nu s-a mai facut de cand am fost noi data trecuta. in noimbrie sper sa fie actiunea exact cu o zi inaintea protestului impotriva rasismului din noaptea de cristal ca sa afle cat mai multa lume de noi. m-am cam saturat sa stam in ceata si sa ne numim "activisti", dar sa nu facem nimic, ba mai rau, sa facem propaganda antianarhista cand ramanem fara resurse de glume. VIVA ANARHIA!

    RăspundețiȘtergere
  7. a zis si naomi, sora lui debora, ca vine:P

    RăspundețiȘtergere