HRANA NU BOMBE - actiune - 1 NOIEMBRIE 2009 -/ intalnire 25 oct.2009

Pentru a organiza o actiune "cultural-artistica"* HRANA NU BOMBE, pe 1 noiembrie 2009, va exista o intalnire deschisa pentru toata lumea duminica asta pe 25 Octombrie 2009, la ora 16, in parcul da langa Cinema Republica, pentru a discuta amanunte si detalii legate de actiune. Organizatori sunt toti cei care se implica in actiune, chiar si prin simpla prezenta, prin urmare, oricine e interesat de aceasta actiune e asteptat cu idei si propuneri.
Ca o mentiune, pe 1 noiembrie este si ziua mondiala a veganilor ceea ce nu poate fi decat un motiv in plus sa organizam actiunea pe aceasta data.
De asemenea, in ce priveste intalnirea, nu uitati ca pe 25 octombrie la ora 04.00 dimineata, se schimba ora - ora 04.00 devine ora 03.00. Ne vedem duminica!

*articolul 3 din Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice mentioneaza ca nu e nevoie de aprobare pt adunarile publice cultural artistice

ART. 3
Nu trebuie declarate, in prealabil, adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale ori care se desfasoara in incinta sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. In cazul in care organizatorii unor astfel de adunari publice detin indicii sau date ca desfasurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori ar putea sa duca la manifestari violente, au obligatia sa solicite, din timp, primariilor si organelor locale ale politiei, sprijin de specialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu