HRANA NU BOMBE - duminica 21 Iunie

Duminica 21 iunie, ora 17, in parcul de langa Cinema Republica va fi o actiune Hrana nu Bombe. Idei, comentarii, sugestii, disponibilitate...le puteti posta ca si commenturi sau puteti da mail la hrananubombeiasi@yahoo.com

puteti sa va exprimati opiniile cu privire la orice, de la locatia actiunii, pana la flyere s.a.m.d.

actiunea este deschisa oricarei persoane interesate, fara nici un fel de discriminare.

Iar JOI, 18 iunie, pe seara, in jur de ora 19, tot in Parcul Republica, va fi o intalnire ce va avea ca scop discutarea detaliilor referitoare la actiunea de duminica, dar si colectarea de idei, sugestii, propuneri. De asemenea, se vor strange si alimente in cazul in care nu aveti timp sa gatiti sau lucruri de genul asta. ne vedem acolo!

AFTER ACTION EDIT: doua poze de la actiunea de duminica:

11 comentarii:

  1. :) promit ca in cel mai scurt timp ma uit ce vesela a mai ramas de data trecuta si voi posta aici incat cei care o sa aiba bani in plus sa stie ce mai trebuie. altfel, o sa gatesc si eu ceva.
    b., apropiatul lui Soros :">

    RăspundețiȘtergere
  2. as vrea sa se faca la ora 16:00, la Republica ! am vorbit cu unii si voiau sa facem acolo ! anuntati lumea si aduceti oameni noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. scrieti va rog fiecare ce aduce ca sa ne organizam mai bine! nu uitati sa aduceti si niste haine ! miercuri ar fi bine, dupa cum zicea si apropiatu lu Soros:))...sa ne intalnim sa punem la punct toata actiunea! Viva Anarhia >:)

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa cum spuneam, as dori maine poimaine sa scoatem flyere care sa anunte fnb-ul si intalnirea de vineri din tg cucu.
    legat de republica... imi place mult mai mult zona, dar nu stiu daca trec asa multi oameni ca la gara. vrem ca oamenii sa fie mai multi decat participantii, nu? :))
    daca tot e weekend hai facem pe stefan :))
    see ya :)>-

    RăspundețiȘtergere
  5. a. apropo de haine.
    oare se gaseste in orasul asta vreo locatie unde sa se poata face un free shop?

    RăspundețiȘtergere
  6. cu flyerele e perfect daka le dam din timp, adika in cursul saptamanii (luni-vineri). legat de republica, putem sa incercam tura asta acolo, in ideea ca daca tot anuntam din timp poate o sa vina lume. si in plus oamenii SUNT participantii. ideal ar fi sa anuntam fiecare pe cat mai multi oameni, fie ca vorbim de cei ce stau pe strada sau pe cunoscuti samd. apoi, ar fi o idee sa ne intalnim cu toii undeva pe joi, ca sa punem la punct organizarea, asta in functie de disponibilitatea fiecaruia..iar legat de free shop, aspectul legat de spatiu fiind foarte complicat, cred ca ramanem cel putin temporar la varianta cu impartitul hainelor in cadrul hnb. ar fi o idee daca am reusi sa ne distribuim interventiile astfel incat sa avem o imagine foarte clara asupra intregii actiuni - ceva de genul - cine se ocupa de haine, cine de mancare etc.
    am uploadat si cva materiale. spor tuturor la distribuit!

    RăspundețiȘtergere
  7. "La sfarsitul saptamanii,duminica(pe 21iunie) ora 17,este o actiune Hrana Nu Bombe.Locatia este "Cinema Republica" ,si nu "Gara" ca pana acum.Ar fi dragut sa veniti,poate iese o petrecere populara,fara dumnezei fara sclavi.E si un blog unde puteti afla mai multe http://hrananubombeiasi.blogspot.com/ "

    Eu cred in Dumnezeu. Este prietenul meu "imaginar" si merge oriunde merg si eu. Ce ar trebui sa fac: sa merg la "Sala de lectura" si sa citesc o carte sau sa il las pe Dumnezeu acasa sa se uite la televizor si sa bea niste cola?sau sa(...)..dilema.. Eu nu am voie sa vin, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. "Actiunea este deschisa oricarei persoane, fara nici un fel de discriminare"
    fara dumnezei si fara stapani(sau sclavi, for that matter pentru ca se presupun unii pe ceilalti) se refera la dorintza de eliberare de sub jugul autoritatii de orice fel. si cola/tv, da, cred ca s-ar potrivi foarte bine sa-i dai lui dzeu. numai asta merita. plus ca, nu vorbim aici in termeni de voie/ne-voie, pentru ca nu e facuta actiunea nici de un om, nici de doi, nici de un grupuletz. e facuta de toti cei care vor fi acolo.sper sa ai timp sa vii si maine(joi) la republica sa mai vorbim/schimbam idei/propunem kestii.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://paulsava.blogspot.com/2009/06/hrana-nu-bombe-iasi.html

    RăspundețiȘtergere
  10. multumim de "promovare". trebuie precizat totusi ca indivizii care participa la aceasta actiune nu sunt membri ai unei organizatii, dau daca sunt, nu vin acolo in calitate de membri, "hrana nu bombe" nefiind o actiune asumata de ong-uri, partide sau alte forme institutionalizate de asociere si organizare, cateodata cunoscandu-se chiar cu ocazia actiunii.

    RăspundețiȘtergere
  11. vezi raspunsul de pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere