INTALNIRE PENTRU ORGANIZAREA URMATORULUI HNB - 26 Mar. 2010, ora 19:00, in fata Teatrului National !!! ATENTIE! SCANDAL!

Pentru a organiza urmatoara actiune Hrana Nu Bombe ne vom intalni Vineri, 26 Martie 2010, la ora 19:00 in fata Teatrului National. La aceasta intalnire este invitat oricine doreste sa se implice activ in organizarea actiunii sau oricine doreste sa afle mai multe informatii despre acest protest. Nu uitati sa aduceti cativa lei pentru a cumpara alimente, plastic, etc.

Actiunea va avea loc Duminica, 28 Martie 2010, de la ora 14:00, cel mai probabil in parcul de langa strada Lapusneanu. Va rugam anuntati cat mai multa lume si cat mai multi prieteni care lucreaza in media. Politia deja a ajuns la nivelul in care ne lasa comentarii pe blog:

Anonim spunea...

va saluta "numitul" Curelaru,nu sunt "numuitul" acesta este numele meu...in primul rand v-am spus ca va legitimez ptr ca "am acest drept"(conform OG 2/2000 a Guvernului Romaniei) si nu "ptr ca asa vreau eu" ,va rog nu denaturati dialogul nostru,oarecum in favoarea dumneavoastra,in al doilea rand Legea 61/91 art 2 pct 33 sanctioneaza refuzul de legitimare,legitimare ceruta de catre organele abilitate nu de catre dumneavoastra mie, in al treilea rand nu am vazut nimic comemorativ acolo,numele cuiva,data nasterii,data decesului,etc,comemorati bombele sau hrana?sau poate steagul acela insemna vreo comemorare inca necunoscuta mie...si in ultimul rand...LA MUNCA,LASATI JOACA DE-A ANARHISTII,CA TZARA ASTA GEME DE PROSTI

Buna ideea asta cu "numuitul", in loc de "numitul"! Multumim Domnule Curelaru, nici ca ne-am fi gandit la asa ceva, dar o sa tinem cont pe data viitoare! Este foarte evident faptul ca in democratia din tara noastra toata lumea dispune de drepturi si libertati, castigate prin "sangele revolutionarilor", drepturi si libertati care ii ofera ocazia oricarui militian sa-ti calce in picioare cateva ore din viata, bineinteles in folosul comunitatii si pentru siguranta cetateanului.

Daca noi ne jucam de-a anarhistii, de ce ne luati atat de in serios domnilor militieni? Sa mai amintim ca unii dintre noi sunt urmariti zi de zi? Ca suntem filati? Ca "numitii" Cozma si inca unu' umbla si ne intreaba vecinii daca suntem antisociali, daca dam muzica tare, daca vbim frumos, se asigura daca avem intretinerea platita, daca avem toate actele in regula, cand iesim din casa, unde mergem, cand ne intoarcem...Aveti legi nu? Daca o sa le incalcam o sa platim amenzile de rigoare, deocamdata nu am incalcat niciuna. Cata lipsa de ocupatie din partea voastra...Si inca ceva, daca tara asta geme de prosti, dumneavoastra existati ca sa ii paziti nu?

Cateva replici:

HRANA NU BOMBE spunea...
Domnule Curelaru...mai sus scrie "numitul", nu "numuitul", in fine... era si o rugaminte a unuia dintre dvs. ca noi sa invatam sa numaram, inainte de asta, invatati voi sa cititi...
1. Nimeni nu denatureaza dialogul aici, noi prezentam o intamplare din perspectiva noastra, cred ca inca mai avem acest drept. Poate presa va prezenta intr-un mod obiectiv data viitoare! Noi suntem subiectivi, exact ca si dvs. De ce va plangeti?
2. Niciunul dintre noi nu a refuzat sa se legitimeze. Ba dimpotriva, unii dintre DUMNEAVOASTRA au refuzat sa se legitimeze.
3. Cand o sa faca guvernele SUA si Israel lista cu toti cei pe carei i-au ucis in Gaza, Afghanistan, Irak, Kosovo, Congo, Vietnam, etc etc atunci o sa aducem si noi lista respectiva. Colegii dvs. din armata nu ne intereseaza ca nu suntem nationalisti, si nici pe voi nu va intereseaza cred.
4.Steagul rosu si negru comemoreaza camarazii nostri ucisi de politie in Grecia, Rusia, SUA, etc.
5.La munca nu am gasit nimic interesant, asa ca ne-am lasat. Deocamdata avem niste studii de terminat, studii care va depasesc cu mult asa ca...munca s-o faceti voi
6. Ne vedem pe 28 Martie. Va fi presa, radio si TV! Pace! :))))))

Anonim spunea...

curelarule, ghici ce..."TZARA" asta geme de prosti ca tine. la munca sa te duci tu, cu tot cu mentalitatea asta de sclav. n-ai facut decat sa arati foarte frumos cum ai tu grija sa urmaresti desfasurarea actiunilor fnb. pana una alta, aceeasi lege mentioneaza ca cererea de legitimare trebuie sa fie JUSTIFICATA. N-a refuzat nimeni sa se legitimeze, dar nu va asteptati ca in momentul in care veniti toti gramada si incruntati si cu "masina din dotare" sa fiti primiti de niste plozi intimidati, care sar repede cu buletinele, pentru ca nu e cazul. Nu va inchipuiti ca numai voi stiti legea - nu e facuta pentru voi, voi trebuie sa o respectati la fel de mult ca si restul populatiei, nu mai putin, pentru ca nu va face cu nimic mai speciali uniforma aia pe care o purtati, si in nici un caz nu va da dreptul sa abuzati de "autoritatea" pe care o aveti. si inca ceva...anarhismul nu e interzis deocamdata. cand o sa fie, o sa avem grija sa ne caram dracului din tara voastra de sclavi, asa ca nu mai da sfaturi "parintesti" ca nu ti le-a cerut nimeni.
ah...si apropo de sfaturi...ar fi fost o idee sa nu cazi in derizoriu spunand asta: `nu am vazut nimic comemorativ acolo,numele cuiva,data nasterii,data decesului,etc,comemorati bombele sau hrana?`...daca nu-ti sunt cunoscute expresiile "cand esti prost stai acasa" sau "daca taceai, filosof ramaneai" poate ar fi timpul sa le afli. trebuie sa fii cel putin analfabet ca sa nu vezi ca actiunea se numeste hrana NU bombe. nu e foarte complicat, si steagul ala nu inseamna nici haos, nici razboi, nici bombe, nici pistoale, toate fiind simbolurile voastre incleiate de sange. si apropo, un mic detaliu, puteti sa va bagati pseudo-democratia unde vreti voi, pentru ca statul asta militienesc si atitudinile de adolescenti frustrati care pot fi intalnite la nivelul "fortelor de ORDINE(?!???)" contrazic puternic orice notiune de baza a oricarei idei de democratie. sa traiti!


alx spunea...

doamne,cat poti fi de prost sa intrebi daca e cineva care ori comemoreaza bombele, ori hrana:)))) sfatuiesc militienii care mai vor sa posteze comentarii intelectualicesti, sa aiba un minim de decenta si sa se documenteze macar in linii mari despre ce posteaza:)))
la munca, lasati joaca e de cand e si aia cu munca e bratara de aur sau seful e intotdeauna sef si seful are intotdeauna dreptate. asa ca... sa ne reorganizam,sa le zicem militienilor: sa traitzi dom' shef, bine ca atz ajuns la munca (ce ne faceam fara voi)?:)))

Anonim spunea...

"LA MUNCA,LASATI JOACA DE-A ANARHISTII,CA TZARA ASTA GEME DE PROSTI"
Sunt sigur ca a fi politist e o munca grea. Ati vazut vreun politist cu burta? Cand ii vad pricajiti si slabi ca vai de ei mai ca mi-e si mila. Sunteti asa de necajiti incat nici masini nu va dau aia. Trebuie sa mergeti pe trotinete. In loc de bastoane aveti betisoare de inghetata si spray-ul paralizant e de la adidas. Din uniforma ati primit doar chilotii. Cu asa echipament cred si eu... ca mai bine anarhist decat politist.
Si daca politistii se chinuie sa pastreze siguranta cetatenilor, fugarind hotii cu trotinetele si batandu-i cu betisoare de inghetata, anarhistii, camfura mamii lor, n-au altceva mai bun de facut decat sa dea mancare la oameni prin gari. Si mancarea aia, sigur, dar sigur! e furata de la vreo biserica!

Anonim spunea...

politia nu a fost niciodata de partea celor multi(si saraci ) in nici un stat si totusi cei multi ii platesc din salarile lor






5 comentarii:

  1. IN CARE GARA A FOST ACEASTA ACTIUNE?DACA A-TI FI INVITAT SI PRESA SI TV. NU S-AR FI INTAMPLAT ACELE SCENE RIDICOLE SI TRISTE IN ESENTA!..VEZI P-M-S .RO

    RăspundețiȘtergere
  2. "LA MUNCA,LASATI JOACA DE-A ANARHISTII,CA TZARA ASTA GEME DE PROSTI"
    Sunt sigur ca a fi politist e o munca grea. A-ti vazut vreun politist cu burta? Cand ii vad pricajiti si slabi ca vai de ei mai ca mi-e si mila. Sunteti asa de necajiti incat nici masini nu va dau aia. Trebuie sa mergeti pe trotinete. In loc de bastoane aveti betisoare de inghetata si spray-ul paralizant e de la adidas. Din uniforma a-ti primit doar chilotii. Cu asa echipament cred si eu... ca mai bine anarhist decat politist.
    Si daca politistii se chinuie sa pastreze siguranta cetatenilor, fugarind hotii cu trotinetele si batandu-i cu betisoare de inghetata, anarhistii, camfura mamii lor, n-au altceva mai bun de facut decat sa dea mancare la oameni prin gari. Si mancarea aia, sigur, dar sigur! e furata de la vreo biserica!

    RăspundețiȘtergere
  3. politia nu a fost niciodata de partea celor multi(si saraci ) in nici un stat si totusi cei multi ii platesc din salarile lor

    RăspundețiȘtergere
  4. suntenti la fel de ignoranti ca si cei impotriva caror militati, cand ati venit in zona Garii, vi s-a vorbit foarte frumos, politistul (subsemnatul) si jandarmi v-au vorbit mai frumos de cat meritati, dar avand in vedere ca sunteti niste tineri f. derutati am considerat ca trebuie sa raspund la niste comparatii malitioase si niste jigniri care au aparut pe acest bloc, eu v-am vorbit frumos, asa cum sunt educat, oricum 3 facultati nu inseamna neaparat o educatie sau un IQ mare,prea putin ma intereseaza pentru ce militati voi sau ce crezuri aveti, doresc totusi sa dati dovada de bun simt, si sa a veti grija pe cine si de ce jigniti, asa rai cu ne portretizati voi noi am fost poate mult mai politicosi si v-am tratat corect, eu am vazut cum sunt tratati anarhistii de catre politie la pittsburg USA, asa ca voi nu aveti nici un motiv sa va plangeti, dar pentru ca va plangeti ca niste copiii neintarcati o sa va tratez ca atare in pezentul comentariu,peace and out

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare,sunt dizidentul verde,
    si as vrea sa va prezint voua noul meu blog,unde mi am permis sa postez acest blog hrana nu bombe,daca aveti ceva critici constructive le accept cu placere:

    http://anarhismulvegan.blogspot.com/2010/10/acest-blog-este-scris-in-limbile-romana.html

    RăspundețiȘtergere